Mikor érkezhetünk?

Amennyiben van foglalásotok bármikor tudtok érkezni, mivel 24h-s recepció működik nálunk, ahol segítséget kaphatsz a környéken található lehetőségekről is legyen az pihenés, szórakozás vagy bármi más!                                                                                                             A szobákat leghamarabb 14.00 órától lehet elfoglalni.


Miért kell depositot fizetni?


A deposit egy jelképes összeg, ami egy minimális biztosíték arra, ha bármi kár éri a szálláshelyet. Lehet ez sérült bútor, eltűnt kulcs, dohányzás a szobában, eltört edények vagy ablak, stb… Amennyiben többen is laktok egy szobában egy cégtől, akkor a kárérték függvényében több deposit is elvehető, ha szándékos károkozásról van szó akkor pedig bírósági eljárást indítunk a rendőrségi intézkedés alapján.

Hogy tudom biztonságba helyezni értékeimet?


Minden szálláshelyünkön találsz zárható szekrényeket, amiket csak te tudsz kinyitni. Ha ezen kívül is szeretnél nagyobb biztonságba helyezni valamit, akkor a recepción tudnak kisebb érték megőrzésre külön kis széfet biztosítani, amit kamera és 24 órás recepció őriz!

Milyen felszereltségűek a szobák?


Minden szobát kényelmes és komfortos ágyakkal rendeztünk be, melyekre olyan ágyneművel ágyazunk, amivel a nagy 5 *-os szállodák is felszerelik szobáikat. Minden ágyhoz zárható szekrény is tartozik.

Mikor kell és hogyan tudok fizetni?


A foglalásokat minden esetben érkezéskor kell kifizetni. Lehet készpénzben forinttal és euroval, valamint kártyával. A szállásdíjon felül ágyanként 10€ depositot (biztositékot) kell fizetni.